Posuđeno

Pohvala ekipi Hitne pomoći Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 05. juna 2015. u 10,47 sam nazvao hitnu medicinsku pomoć i javio da je jedna djevojčica pala u nesvijest u bašti slastičarne “Zizi”. Izgleda da je neko od prisutnih nazvao momenat ranije, jer mi je operater kazao da su kola krenula par sekundi prije mog poziva. Ekipa hitne pomoći je stigla za manje od tri minuta, brzo pregledala djevojčicu i s njom i njenom majkom su hitro otišli. 

Obzirom na zapetljanost saobraćaja u Zenici, te da ne postoji cestovni izlaz od sjedišta Hitne medicinske pomoći ka kružnoj raskrsnici kod Kamberovićkog mosta, ovo je zaista za divljenje. Uvijek sam tvrdio da nam zdravstvo dobro funkcioniše, posebno sve službe Doma zdravlja. Ovo je danas bio jedan u nizu dokaza, da ljudi iz Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Zenica savršeno rade svoj posao na korist stanovništva Zenice. Iskreno im čestitam i zahvaljujem na tako brzoj i efikasnoj intervenciji. Na slici medicinski radnik Hitne medicinske pomoći odnosi djevojčicu u sanitetsko vozilo.

Mirsad Đulbić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno