Zabava

Pogledajte trailer za film “Živ čovek”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte trailer za film “Živ čovek”- FILM REDITELJA OLEGA NOVKOVIĆA “ŽIV ČOVEK” JE PRIČA O SLOBODI, LJUBAVI, PORODICI I SPOKOJU     

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo plakat i trailer filma “ŽIV ČOVEK”, koji u naša kina stiže u distribuciji Una filma.

Ovaj film, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, biće premijerno prikazan na ovogodišnjem Festu, a od 20. maja stiže na redovne kino repertoare.

Sjajnu glumačku ekipu u filmu čine Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

Producenti filma su Uroš Lazić i Ljiljana Đuričko u ime producentske kuće SALT iz Srbije, dok su koproducenti Ostlicht filmproduktion gmbh iz Nemačke i The Chouchkov Brothers iz Bugarske.

Link ka trejleru filma:

O FILMU: Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi” Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usljed jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje kćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promijeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo željeli da živimo. O posljedicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi. Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno