fbpx
Zabava

Pogledajte novi trailer filma „Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovanog na zastrašujućem romanu Stephen Kinga – u bh. kinima od 11.aprila

Pogledajte novi trailer filma „Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovanog na zastrašujućem romanu Stephen Kinga – u bh. kinima od 11.aprila  – Zadovoljstvo je da vam u ime distributerske kuće Una film, predstavimo novi trailer filma „Groblje kućnih ljubimaca“ (PET SEMATARY) zasnovanog na zastrašujućem romanu Stephen Kinga. U BiH kina stiže 11. aprila ove godine.

Trailer možete pogledati putem sljedećeg linka:

Film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Louis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Judu Crandallu (John Lithgow) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posljedice.

PR Una Film

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem