Politika

Pogledajte imena vijećnika i grafiku saziva Gradskog vijeća Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centralna izborna komisija BiH dostavila je uvjerenja kandidatima koji su osvojili mandat na proteklim održanim Lokalnim izborima 2020. godine za poziciju gradonačelnika Zenice i vijećnike u Gradskom vijeću Zenica u mandatnom periodu 2020 – 2024. godina.

Uvjerenje o mandatu, uz vijećnike, dobio je i reizabrani gradonačelnik, Fuad Kasumović. Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Zenica bit će održana sutra (četvrtak) sa početkom u 10,00 sati. Na ovoj sjednici novi gradski vijećnici birat će članove Radnog predsjedništva, predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Zenica, te članove Komisije za izbor i imenovanja.

Navedena imena u grafici su na izborima 15.11. izabrani vijećnici, a da li će i ako hoće kad neki od njih odustajati od mandata u korist narednih na stranačkim listama, pokazaće dani koji su pred nama.

Prva radna sjednica Gradskog vijeća Zenica planirana je za ponedjeljak, 28. decembar 2020. godine, kada će se na dnevnom redu naći 14 tačaka, najavljeno je iz Gradske uprave.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno