Zenica

Podrška za Sekciju žena udruženja KUD “Mošćanica” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Podrška za Sekciju žena udruženja KUD “Mošćanica” Zenica- One su pokazale da u vrlo malom periodu mogu da postignu i urade mnogo toga.

Za veoma mali period, pokazati toliku zainteresovanost, borbu i želju da postignu ono najbolje za svoje udruženje i sekciju, one su na papir stavile projekte, veoma važne i jake projekte, za koje trebaju godine da se realizuju, ali one su rekle “Da, mi to možemo i želimo.” i već su krenule sa realizovanjem jednog.

Ovim putem se želimo zahvaliti osobi koja je donirala (anonimno), za našu sekciju žena jednu vrlo dobru i jaku mašinu za šivenje, koju će članice sekcije rado koristiti i realizovati razne projekte izrade raznih stvarčica pomoću ove mašine.

Također, zahvaljujemo se i UO Kamenorezac PORČA koji su izašli u susret i obezbijedili prevoz mašine do našeg udruženja.

Svi oni koji žele pomoći pri nabavci materijala za šivenje, mogu se javiti na našu stranicu ili na brojeve:
062/823-589 – predsjednica Amina Karić,
061/061-180- potpredsjednik Harun Porča.

Drage naše majke, nane, sestre, članice našeg udruženja i sekcije, hvala Vam što želite da naše udruženje postiže velike uspjehe zajedno sa Vama, a sad idemo još jači i još bolji!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno