Biznis Zenica

Podrška kompanije ArcelorMittal Zenica u razvoju tehničkih studija na Univerzitetu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija ArcelorMittal Zenica je, u 2024. godini, otpočela sa realizacijom Protec projekta, te je isti, preko svojih ambasadora, prezentovala studentima tehničkih studija Univerziteta Zenica.

Ovaj projekat se odnosi na uključivanje kao i finansijsku potporu studentima završnih godina tehničkih studija, metalurške i mašinske struke, kroz njihovo učešće u praktičnoj realizaciji aktuelnih projekata ove kompanije.

O navedenim projektima su govorili nekadašnji studenti Univerziteta Zenica, dipl inžinjer metalurgije Vedad Karić i dipl. inžinjer mašinstva Lejla Delić.

Nakon prezentacije održan je i kraći sastanak na Fakultetu inžinjerstva i prirodnih nauka sa menadžmentom Fakulteta, pri čemu je još jednom i od strane Antonele Opačak, asistent menadžera Departmenta za ljudske resurse, iskazana potreba kompanije ArcelorMittal Zenica za kadrovima tehničkih studija, i nastavak saradnje.

Za apliciranje na projekte i detaljnije informacije studenti se mogu obratiti preko e-maila [email protected], [email protected] ili na kontakt telefon 032 467 237.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno