Nogomet

Pod upitnikom dolazak igrača iz Srbije: Na Bilinom polju sve spremno, sutra prozivka Čelika

Sve je spremno na Bilinom polju za prozivku nogometaša Čelika i početak priprema za eventualni nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Kako su saopštili iz zeničkog kluba, izvršena je detaljna dezinfekcija stadiona i obavljene sve druge djelatnosti kako bi se ispunile instrukcije nadležnih.

U stručnom štabu će biti trener golmana Ibro Hodžić, kondicioni trener Almir Seferović i šef stručnog štaba Pavle Skočibušić.

“Malo smo iznenađeni ovom situacijom, sve je bilo na brzinu. Postigli smo dogovor da trener golmana Ibro Hodžić i ja, zajedno sa Skočibušićem nastavimo sa radom u Čeliku. Za ponedjeljak 18. maja zakazali smo prozivku i početak trenažnog procesa. Problem će nam biti stranci koji će prilikom ulaska u BiH morati najvjerovatnije proći karantin. Svi smo željni izlaska na teren poslije dva mjeseca. Naravno, moramo ispoštovati sve zahtjeve Kriznih štabova”, kazao je za Zenicainfo Almir Seferović.

Na spisku od 23 nogometaša i tri golmana. Pod upitnikom je dolazak trojice igrača iz Srbije, Zeljkovića, Zlatkovića i Pavlovića.

scsport.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem