Ostali sportovi

Počinje Zenica bowling Open 2015.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tradicionalni bowling turnir povodom dana Zenice “Zenica Open 2015”, će se odigrati od 24.03. do 28.03.2015. u bowling centru Kuglana Zenica. Turnir će se održati pod organizacijom Bowling lige BiH i Kuglane Zenica, te se očekuje veliki broj takmičara, kako iz Bosne i Herceegovine, tako i iz susjedne nam Hrvatske.

Pored već ranije najavljenih igrača iz Zenice, Mostara, Zavidovića, Sarajeva i Kaknja, svoj dolazak su najavili i bowleri iz Zagreba, pa tako ovaj turnir poprima međunarodni karakter. Organizatori su za ovaj turnir pripremili bogate novčane nagrade i još bogatiju robnu tombolu u kojoj će učestvovati svi učesnici turnira. Ovo će biti prava manifestacija bowlinga u našem gradu, pa se pozivaju svi ljubitelji ovog sporta da dođu i uživaju u kvalitetnoj igri koja sigurno neće izostati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno