Info

Početak emitovanja programa na novom TV kanalu Sport Klub Esports

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Početak emitovanja programa na novom TV kanalu Sport Klub Esports – U subotu, 22. juna od 11:30 počinje program prvog regionalnog kanala posvećenog ljubiteljima esporta i video igara.

Kanal svečano počinje sa radom uz direktan prenos najvećeg Dota 2 takmičenja, pred dugo iščekivani The International 2019 turnir. U subotu u podne, iz studija u Beogradu, kreće direktan prenos EPICENTER Major turnira koji se održava u Moskvi, gdje učestvuju najveći Dota 2 velikani poput Team Liquid, Team Secret, OG, PSG.LGD, Virtus.pro i mnogih drugih.
Dota 2 Major ćete moći da pratite svaki dan od 22. pa sve do 30. juna za kada je zakazano veliko finale, osim u četvrtak, 27. juna kada ekipe idu na kratku pauzu pred plej-of.

Uz mnoštvo Dota 2 akcije program će razveseliti i najveći strimeri na Balkanu poput Miloša „Sa1na“ Šainovića, Ivana „GUH Saiyan“ Ilića i Stefana „Donn“ Stojilkovića, svakim danom u jutranjem i večernjem terminu.

Između dugometražnih prenosa naći će se i GG, humoristična emisija u kojoj će vas voditelj Đorđe Đurđev provesti kroz aktuelna dešavanja u svijetu gejminga i esporta.

Od ponedjeljka, 24. juna na programu će se naći i direktan prenos Esports Balkan Ligenajveće regionalne League of Legends lige koja ekipe nagrađuje sa 20.000 eura i dva mjesta u elitnom evropskom takmičenju EU Masters. EBL će se emitovati svakog ponedjeljka i četvrtka od 19 sati sve do 24. avgusta kada će se održati veliko finale u Kombank Dvorani u Beogradu.

Za ljubitelje pucačina, ekipa iz Sport Kluba je obezbijedila prava za direktan prenos CS:GO turnira koji se već tradicionalno održava u Kelnu – ESLOne Cologne. Prenos prvog CS:GO turnira na SK Esports će se naći na programu od 02. jula i trajat će sve do nedjelje, 07. jula.

Program kanala možete u bilo kom momentu pronaći na: http://sportklub.rs/TV-Program.

SK Esports je zajednički poduhvat kompanija Fortuna Esports i United Media i moći će da se gleda preko SBB i Telemach mreže, Total TV-a, D3i ali i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže. SK Esports će, pored Srbije, biti dostupan i gledaocima u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno