Zenica

Počeo projekat “Ustani, pokreni se!”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Počeo projekat “Ustani, pokreni se!” – Obavještavamo javnost našeg grada o početku realizacije projekta “Ustani, pokreni se!“.
Projekat će biti realizovan zahvaljujući odobrenim sredstvima putem Javnog poziva za nevladin sektor Grada Zenica.
Projektne aktivnosti počinju 02.10. a trajat će do 30.10.2020. Aktivnosti će obuhvatiti trinaest besplatnih online treninga. Oni će biti emitovani ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20 h direktno iz Studija Lamm.
Treninge možete pratiti u FB grupi “Aerobik sa Lamijom”. 
Besplatni online treninzi su namjenjeni ženama sa područja grada Zenica. Treninzi će biti prilagođeni za sve generacije žena jer će sadržavati jasne upute o varijantama izvođenja vježbi.
Cilj projekta jeste podizanje svijesti o sportskoj kulturi i poboljšanje psiho-fizičkog stanja. Kao što i sam projekat kaže “Ustani, pokreni se” vrijeme je da žene koje nisu imale naviku prakticiranja nekog vida treninga da se aktiviraju te da steknu naviku kontinuiranog rada na sebi.
Benefiti kontinuiranog kombinovanog treninga (aerobik, pilates i joga) su mnogostruki, neki od njih su: sagorijevanje viška kalorija, jačanje srce, povećavnje kapaciteta pluća, smanjuje rizik od srčanog udara, dijabetesa, snižava visok holesterol i visok krvni pritisak, oblikuje tijelo, popravlja držanje itd.
Nakon treninga osjećat ćete se bolje, sretnije i zadovoljnije što olakšava izlazak iz depresije i anksioznosti, a što je mnogima dodatno uzrokovan globalnim problemom, pandemijom korona virisom.
Treninge će voditi Lamija Jašarević-Tutić, certifikovani trener, zajedno sa svojim redovnim članicama.
#SviSuDobrodošli
#AerobikSaLamijom
#ustanipokrenise
#StudioLamm


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno