Zabava

Počelo snimanje 25. filma o James Bondu sa Danielom Craigom u naslovnoj ulozi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počelo snimanje 25. filma o James Bondu sa Danielom Craigom u naslovnoj ulozi – Producenti filma o Jamesu Bondu, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, danas su potvrdili početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu! Od Alberta R. Broccolia iz EON Productions kompanije i studija Metro Goldwyn Mayer, a u režiji Cary Joji Fukunage dolazi nam film u kojem Daniel Craig, po peti put tumači lik koga je stvorio Ian Fleming, agenta 007!

Redatelj, Cary Joji Fukunage potvrdio je da će u filmu glavne uloge tumačiti i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen i Rami Malek.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Snimanje novog filma o agentu 007 bit će u Pinewood studiju u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj.

Producenti filma su izjavili: “Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danielom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mjesto gdje je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gdje su “Doktor No” i “Živi i pusti druge da umru” snimani.

U naša kina, ovaj očekivani nastavak stiže 9. aprila 2020. godine!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno