Nogomet

Počelo čišćenje snijega sa stadiona Bilino polje u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas 02.marta 2018.godine oko 10 sati počelo je čišćenje snijega sa travnjaka stadiona Bilino polje u Zenici. Na terenu, oko 10:20 sati, nalazi se 7-8 ljudi sa lopatama. Čisti se uz pomoć lopata, kojima se snijeg nabacuje na velike najlone i onda vuče van granica terena.

Kao što je poznato sutra (subota u 14:30 sati) su na rasporedu utakmice 21.kola BH Telekom Premijer nogometne lige BiH, a zenički Čelik je domaćin na Bilinom polju ekipi Mladosti iz Doboj Kaknja u komšijskom derbiju. Mladost traži bodove da se domogne Lige 6 za prvaka, a Zeničanima su bodovi neophodni u borbi za opstanak.

Do kraja ligaškog dijela takmičenja preostala su još dva kola, a nakon toga slijedi Liga za prvaka sa 6 prvoplasiranih i Liga za opstanak za klubove od 7.do 12.mjesta ligaškog dijela takmičenja.

Tekst i foto: E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno