Info

Počela trodnevna Edukacija Odbora za upravljanje i održavanje mjesnih vodovoda

Podijeli ovu vijest:

Služba za vodoprivredu, putnu infrastrukturu i mjesne zajednice počela je trodnevnu Edukaciju Odbora za upravljanje i održavanje vodovoda, na temu primjene Odluke o mjesnim vodovodima Grada Zenica.

Prvog dana Edukacije prisustvovali su članovi Odbora sa podučja sliva Babine rijeke, Perinog Hana i područja Lašve, dok će sutra, 15. juna, prisustvovati članovi Odbora sa područja sjeverno od tunela Vranduk, područja Gornje Zenice i područja Gradišća.

U četvrtak,16. juna, trećeg dana Edukacije, prisustvovat će članovi Odbora sa područja sliva rijeke Kočeve i područja Donja i Gornja Gračanica, Pehare, odvojak za Plahoviće i Sviće.

Na predmetnoj Edukaciji obavezni su prisustvovati i predsjednici mjesnih zajednica, a materijali i Program Edukacije uručuju se prije samog početka Edukacije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno