Rekreacija

Počela treća sezona Lige navijača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove nedelje otvorena je 3. sezona Lige navijača Zenica. Ove godine Liga je smanjena na 6 ekipa. Pored već uigranih ekipa navijača Bayerna, PSGa, Fenerbahcea i Liverpoola prijavile su se ekipe navijača Lazia i Sanliurfaspora, ekipe koju čine prijatelji našeg Eldina Adilovića koji od ove sezone nosi dres pomenutog kluba čime je Liga navijača dobila podršku još jednog u nizu profesionalaca koji su prepoznali kvalitetan projekat.

U prvom kolu navijači Bayerna i PSGa željeli su odmah dati do znanja da bi prvaka ove sezone upravo ove ekipe mogle odrediti. Visokim rezultatima savladali su protivnike koji su bili oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača, što bi moglo predstavljati i krivu sliku o stvarnoj snazi Fenerbahcea i Sanliurfaspora. Najnaizvjesniji meč igrali su navijači Liverpoola i Lazia. Na poluvrijeme se otišlo sa neriješenim rezultatom da bi nastavak meča odlučila odmornost igrača Liverpoola koji su, za razliku od Lazia, imali dvije izmjene i odmorniji meč priveli kraju u svoju korist.

Na tabeli zbog bolje gol razlike vodi ekipa navijača Bayerna čiji napadač Čajlaković predvodi listu strijelaca sa 8 postignutih golova.

U idućem kolu sastaju se navijači Bayerna i Sanliurfaspora, Liverpoola i PSGa, dok navijači Lazia traže prve bodove protiv navijača Fenerbahcea koji su u prvom kolu pretpjeli najveći poraz tako da bi ovaj derbi začelja mogao biti i derbi 2. kola Lige navijača.

tab000002



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno