Nogomet

Počela prodaja: Ulaznica za baraž BiH – Ukrajina na crnom tržištu već najmanje duplo skuplje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta na Bilinom polju protiv Ukrajine igra utakmicu polufinala baraža za EURO 2024.

Zmajevi će imati veliku podršku sa tribina Bilinog polja. Nakon što je okončana pretprodaja, redovna prodaja ulaznica za utakmicu počela je danas u 12 sati.

Prodaja će se odvijati putem platforme event.ba, a registracija je obavezna. FSBiH je odredio cijene ulaznica, a one iznose: Zapad – 40 KM, Istok – 30 KM, Sjever i Jug po 20 KM.

Uprkos činjenici da je naš Savez uveo novo pravilo prema kojem će navijači prilikom ulaza na stadion Bilino polje morati pokazati ulaznicu sa imenom i prezimenom, uz lični dokument, karte su se već našle na crnom tržištu.

Na OLX platformi već je postavljeno nekoliko oglasa, a cijene ulaznica za meč BiH – Ukrajina, već su dvostruko veće nego u redovnoj prodaji.

– Karte za utakmicu BiH – Ukrajina 21. mart 2024. Cijena karte za Zapad 115 KM. Cijena karte za Istok 100 KM.
Karte su na vaše ime i siguran ulazak na stadion. Moguće preuzimanje u Zenici, a šaljem i poštom – piše u jednom oglasu.

– Prodajem karte Zapad. Utakmica Bosna – Ukrajina. Baraz. Sve ili ništa – piše drugi oglašivač koji prodaje 10 ulaznica po cijeni od 150 KM po jednoj karti.

– Personalizirane karte BiH – Ukrajina 21. mart 2024. Dostupno Jug, Zapad i Istok – piše u još jednom oglasu u kojem je naznačena cijena od 80 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno