Info

Počasni građanin Zenice povrijeđen u RS – Vigemark prebačen u banjalučku bolnicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počasni građanin Zenice povrijeđen u RS – Vigemark prebačen u banjalučku bolnicu – Šef Delegacije Evropske unije u BiH Lars Guran Vigemark nalazi se u prijemnoj ambulanti u zgradi Opšte hirurgije u centru Banjaluke! Vigemark je povrijeđen na revijalnoj fudbalskoj utakmici u Petrovu.

-O težini povrede ne znamo mnogo. Nadamo se da nije ništa ozbiljno. Tu smo da brinemo o njegovoj bezbjednosti, kao što to uvijek radimo kada je riječ o licima koje obavljaju važne dužnosti – rekao je sagovornik iz MUP Republike Srpske.

Neslužbeno, Srpskacafe saznaje da je najvjerovatnije u pitanju povreda koljena, koju je Vigemark “zaradio” na prijateljskoj fudbalskoj utakmici, odigranoj danas u Petrovu. Povod za utakmicu bilo je otvaranje obnovljenih prostorija kluba kojeg čine mlade fudbalerke iz okolnih mjesta, iz oba bh. entiteta.

Podsjećamo, Vigemark je od ove godine počasni građanin zenice, nakon što je to odlučilo Gradsko vijeće Zenice, a onda mu je ta titula dodijeljena na svečanosti održamnoj za Dan Zenice, u sali BNP-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno