Odbojka

Pobjede omladinskih kategorija OK BLOCK OUT protiv ŽOK KAKANJ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripremali, dogovarali se i uigravali. Osjetili smo da možemo do samog kraja, te smo hrabro, pametno i odlučno krenuli po ono što nam pripada. Pristup, motiv, predanost i požrtvovanost na svakom treningu doveli su nas do pobjede protiv ŽOK “KAKANJ” Kakanj u predpionirskoj i pionirskoj kategoriji.

Prije početka utakmice sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ostalo je još samo da na terenu dokažemo da smo bolja ekipa. Režirali smo uvjerljive pobjede od 2-1 u predpionirskoj i 2:0 u pionirskoj kategoriji, te u prepunoj sportskoj dvorani BLATUŠA Zenica dokazali da trud, rad i zalaganje daje rezultat, rekao nam je Haris Hasanica, predsjednik OK BLOCK OUT Zenica.

Za ovaj zenički klub vlada veliko interesiranje, a oko 100 djevojčica trenira u omladinskim pogonima, iz kojih ovaj klub crpi svoje selekcije.

Naše zeničke odbojkašice sada očekuju novi izazovi. Ovim putem čestitam odbojkaškom klubu ŽOK “KAKANJ” Kakanj na fer i korektnoj igri rekao je Hasanica.

OK BLOCK OUT

 

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno