Nogomet

Pobjeda nogometašica BiH na gostovanju u Crnoj Gori

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjeda nogometašica BiH na gostovanju u Crnoj Gori  – Uokviru priprema za novi kvalifikacioni ciklus, ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas 18.01.2019.godine, gostovala je u Podgorici i odigrala prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore.

Pobjedu je ostvarila reprezentacija Bosne i Hercegovine (BiH).

Rezultat: Crna Gora – BiH 1:2 (0:1)

Na stranici nsfbih su objavili:

-Oba gola za izabranice Samire Hurem postigla je napadačica mostarske Emine Minela Gačanica, u 45′ i 75′.

Za domaći sastav je pogodila Milica Šebek u 67′.

Trening centar Fudbalskog saveza Crne Gore, Podgorica.

Sudija: Jovan Kaluđerović (Crna Gora).

Golovi: 0:1 Gačanica (45′), 1:1 Šebek (67′), 1:2 Gačanica (75′)-

Žuti kartoni: Đurković (Crna Gora).

Crna Gora: Ivana Čabarkapa, Aleksandra Popović (82. Tamara Tošić), Maja Šaranović, Tatjana Đurković, Jasna Đoković (79. Biljana Vraneš), Slađana Bulatović (60. Milica Šebek), Marija Vukčević (60. Radosava Kočanović), Armisa Kuč, Helena Božić, Jadranka Pavičević, Jelena Vujadinović (60. Jelena Karličić). Selektor: Mirko Marić.

Bosna i Hercegovina: Envera Hasanbegović, Valentina Šakotić, Amela Kršo, Melisa Hasanbegović, Nikolina Vujadin, Marija Aleksić, Aida Hadžić (71. Đula Velagić), Mejrema Medić (71. Senada Muratović), Milena Nikolić, Minela Gačanica (81. Anisa Alukić), Ena Taslidža (76. Alma Kamerić). Selektorka: Samira Hurem -.

Ovo je prva aktivnost ženske reprezentacije u ovoj godini i utakmica sa Crnom Gorom je početak priprema za novi kvalifikacioni ciklus. U vezi narednog pripremnog perioda selektorka Samira Hurem je izjavila:

– Ono što nam je jako bitno je da do septembra i početka kvalifikacija izgradimo tim jer prošle godine je krenula smjena generacija, a i ove godine će se to itekako osjetiti. Imamo pet igračica iz „U-19“ selekcije i dvije nove koje su u susretu sa Crnom Gorom imale priliku da pokažu da li se na njih može računati. Rezultatski nismo opterećeni u pripremnim mečevima, već smo orijentisani na stvaranje tima i selektiranje dobrih igračica za kvalifikacije-, kazala je Hurem.

E.Imamović

Foto FS Crne Gore/nsfbih



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno