Nogomet

Po prvi put u historiji utakmica Druge lige FBiH pod reflektorima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Po prvi put u historiji utakmica Druge lige FBiH pod reflektorima!- Po prvi put u historiji Druge lige FBiH grupa Centar jedan meč će biti odigran u noćnom terminu.

Čelik će u nedjelju biti domaćin Mošćanici u okviru 7. kola, a susret na stadionu Bilino polje igrat će se pod svjetošću reflektora.

Bit će to prva domaća utakmica zeničkog velikana u noćnom terminu nakon 568 dana, a u Čeliku se nadaju dobro ispunjenim tribinama.

U Čeliku će susret protiv Mošćanice iskoristiti i za obilježavanje 50 godina od osvajanja svog prvog trofeja i to evropskog kada su 1971. godine u finalu Mitropa cupa pobijedili Austriu Salzburg sa 3:1.

Inače, nekadašnji premijerligaš nakon šest odigranih kola drži peto mjesto sa 11 bodova, Mošćanica je deseta sa 8 bodova.

Igranje na najmodernijem bh. stadionu pod reflektorima će biti jedno novo iskustvo za veliki broj igrača iz obje ekipe pa je za očekivati jednu lijepu fudbalsku predstavu.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno