Zločini

Pljačka u Vojvodića putu, pištolj kod Travničanina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici Vojvodića put, izvršeno je krivično djelo teška krađa u poslovni prostor, vlasništvo Č.S., iz kojeg je otuđen novčanik sa novcem i bankovnom karticom, te jedna kutija u kojoj se nalazila određena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je putničko motorno vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka TFS-396, kojim je upravljao K.A. iz Travnika. Prilikom legitimisanja i pregleda suvozača Z.F. iz Danske, pronađen je pištolj marke „Walther“, kalibra 7,9 mm, te jedan okvir sa 15 komada metaka kalibra 7,9 mm. Lice Z.F. je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno