Zločini

Pljačka u Staroj Biloj: ukradeno 3.000 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvije maskirane osobe su, uz prijetnju oružjem, opljačkale su danas iza podne poslovnicu Hrvatske pošte Mostar u Staroj Biloj nadomak Viteza. Nakon pljačke, razbojnici su pobjegli, a policija je blokirala ovo područje i pretraživala teren.

Prema informacijama iz MUP-a SBK pljačka je prijavljena u 13.10 sati. Prilikom izvršenja krivičnog djela pljačkaši nisu upotrijebili oružje, niti su povrijedili radnike pošte, a još nije poznato koliko su novca odnijeli. Prema nezvaničnim informacijama razbojnici su odnijeli preko 3.000 KM.

U potragu za razbojnicima uključili su se i pripadnici Jedinice za podršku MUP-a SBK. I policija u ZDK, posebno u Zenici, je u posebnoj pripravnosti, pošto je realna mogućnost da su se pljačkaši uputili prema našem Kantonu, tj. ga granici sa Zenicom, koja je blizu. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno