Ostali sportovi

Plesni par iz Zenice učestvuje na Svjetskom prvenstvu za juniore u Bukureštu

Plesni par iz Zenice učestvuje na Svjetskom prvenstvu za juniore u Bukureštu
Plesni par iz Zenice učestvuje na Svjetskom prvenstvu za juniore u Bukureštu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Plesni par iz Zenice učestvuje na Svjetskom prvenstvu za juniore u Bukureštu – Plesni klub “Shadows” iz Zenice počinje pripreme za odlazak plesnog para Iman Ramadan i Almin Omerdić na Svjetsko prvenstvo za juniore a koje će se održati 4. novembra u Bukureštu.

Iman i Almin su višestruki prvaci države i ovaj rezultat odnosno Svjetsko prvenstvo je dio koji je nedostajao ovom sjajnom plesnom paru i vrsnim sportistima da zaokruže svoju uspješnu plesnu karijeru.Shadows je ponosan na činjenicu da će plesni par predstavljati državu Bosnu i Hercegovinu na ovom Svjetskom prvenstvu,a pogotovo kada znamo koliko ovaj Zenica ima malo ili nimalo onih koji imaju tu čast.

Naravno ovdje je riječ o zvaničnim prvenstvima zvaničnog jednog međunarodnog saveza plesa.

Shadows kao član Saveza sportskih plesnih klubova BIH uskoro počinje s kampanjom i pripremama za ovaj sjajni događaj na kojem će se takmičiti preko 100 najboljih plesni parova koji su to obezbijedili kroz takmičenja u okviru zvaničnih svojih plesnih saveza.Klub iz Zenice iduće godine slavi 25 godina postojanja i ovo je jedan od najljepši poklona za godišnjicu kluba.

sportzdk.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno