Zenica

Plesni klub “Shadows” iz Zenice danas slavi 25 godina svoga postojanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rijetko koji kolektiv se može pohvaliti s dugom tradicijom postojanja i marljivim radom kao Plesni klub “Shadows” iz Zenice. Ovaj klub danas slavi tačno 25 godina svoga postojanja. Kada pomenete Shadows i ples u Zenici, asocijacija vam je Semir Šerić- Šera, osnivač kluba, koji je toliko puta u BiH, ali i Evropi i svijetu predstavljao Zenicu u najboljem svijetlu.

Shadows je donio gradu Zenici preko 600 medalja s različitih takmičenja, kroz klub je za 25. godina prošlo preko 15.000 polaznika svih uzrasta. I dan danas preko 150 mladih i starih Zeničana pleše u ovome klubu.

Klub se danas ne nalazi u bajnoj situaciji, nikada nisu bili od onih koji se “laktaju”, rijetki su pomagali rad i egzistiranje Shadowsa, a vrlo dobro znamo šta ples predstavlja za naš grad i našu kulturu.

U nadi da će doći bolja vremena i da će oni koji trebaju prepoznati šta za Zenicu predstavljaju Semir Šerić i njegov klub upućujemo iskrene čestitke povodom velikog jubileja.

Izvor: sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno