Biznis

PLANET OBUĆA ZENICA – BLACK FRIDAY – POPUST -40% NA SVE, OD 24.11.22.-27.11.22.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U najvećem maloprodajnom lancu obuće “Planet obuća” u Zenici, na spratu SC City, očekuje Vas Black Friday produženi weekend SA NEVJEROVATNIM POPUSTOM -40% NA SVE.

Ukoliko još uvijek niste izabrali poklon za nadolazeće praznike ili želite osvježiti svoju kolekciju obuće, sada je pravi trenutak, jer već od četvrtka 24.11.22. do nedjelje 27.11.22. u “Planet obući” u Zenici, Vas očekuje popust -40 % NA SVE modele atraktivnih gležnjača, čizmica, patika, pokućnica i ostalog asortimana, uključujući i nove modele aktuelne kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023  i to po do sada NAJNIŽIM CIJENAMA.

I TO NIJE SVE, pored sjajnih BLACK FRIDAY popusta, u Vašoj najdražoj trgovini “Planet obuća” u Zenici, na spratu SC City očekuju Vas i odlični popusti  do -60% na odabrane modele iz kolekcije JESEN-ZIMA.

Požurite u Vama najdražu trgovinu “Planet obuća” u Zenici i uživajte u sjajnim popustima čak četvrtak, petak, subotu i nedjelju.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti trgovine “Planet obuća” ili više volite kupovati iz udobnosti svog doma, sve modele, uključujući i modele nove kolekcije JESEN-ZIMA 2022/2023 možete naručiti putem NOVE REDIZAJNIRANE web stranice:  www.planet-obuca.ba, kao i Olx shopa: PlanetObuca – OLX shop – OLX.ba te ostvariti online popust od -20% na sve artikle.

Popusti se u trgovinama obračunavaju na kasi, a online nakon potvrde online narudžbe.

Posjetite nas i uvjerite se u najveći izbor i najniže cijene!

Za Vas smo odabrali neke od atraktivnih modela:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno