Biznis

Plaćanjem Telemach i Total TV računa putem Sparkasse Bank online servisa do besplatnog paketa dodatnih TV kanala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Plaćanjem Telemach i Total TV računa putem Sparkasse Bank online servisa do besplatnog paketa dodatnih TV kanala – Sparkasse Bank i Telemach su pokrenuli zajedničku promotivnu akciju u kojoj njihovi korisnici dobijaju dodatni paket TV kanala bez naknade na 6 ili 12 mjeseci, ako do 31. oktobra aktiviraju Sparkasse uslugu „Plati račun-e“ za izmirenje Telemach i Total TV računa.

Uslugu Plati račun-e Sparkasse Bank može besplatno i u nekoliko klikova aktivirati svaki korisnik postojećih elektronskih servisa banke – netBanking ili mBanking. Po aktivaciji, dovoljno je odabrati opciju plaćanja Telemach i Total TV računa kroz funkcionalnost Plati račun-e, nakon čega se u dogovoru sa osobljem Telemach-a može odabrati neki od atraktivnih dodatnih TV paketa kanala za besplatno korištenje u određenom periodu. Korisnici koji aktiviraju uslugu u promotivnom periodu će biti kontaktirani od strane stručnog osoblja Telemach-a ili se mogu direktno informisati pozivom Kontakt centra na broj 1360.

Korisnik Sparkasse usluge Plati račun-e svaki mjesec dobija obavijest da je račun dostavljen direktno u elektronski servis, gdje može izvršiti uvid i plaćanje u nekoliko klikova, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.

Zajednički klijenti Sparkasse Bank i Telemach-a koji se odluče za online plaćanje računa ne ostvaruju samo uštedu vremena, nego i novca – online transakcije Sparkasse Bank su i do 80% povoljnije u odnosu na standardne tarife na šalteru banke. Dodatna prednost je uvijek  dostupna elektronska arhiva svih plaćenih računa na jednom mjestu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno