Info

Plaćanje bez keša, kartica, čekova?

Plaćanje bez keša, kartica, čekova
Plaćanje bez keša, kartica, čekova
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Plaćanje bez keša, kartica, čekova?- Svako kome su nekada ukrali novčanik zna koja je patnja blokirati sve kartice, a zatim vaditi nova dokumenta. Agonija koja je odmah iza te je kada se u gradu zateknete bez novčanika jer vam je ostao kod kuće. Pa ipak, tehnologija ima rešenje za ove probleme!

Da li ste čuli za novčanik koji vam ceo stane u mobilni telefon? Takozvani mobilni novčanik je praksa koja je već duže vreme trend u svetu. Radi se o HCE tehnologiji, odnosno HOST CARD EMULATION principu po kome pomoću aplikacije sve vaše kartice postaju deo vašeg telefona.

Plaćanje se takođe obavlja brzo i jednostavno, kao sa platnim karticama kojima plaćate prislanjanjem na aparat. Pogodnosti ovog načina plaćanja su višestruke, ne morate da nosite novčanik pun novca, niti da brinete o bezbednosti kartica. A budući da ova tehnologija postoji već izvesno vreme, bezbednost njenog korišćenja je usavršena te se smatra za sigurniji oblik mobilnog plaćanja.

Kod nas u Srbiji, ovaj način plaćanja biće prvi put dostupan preko Banca Intesa WAY2PAY usluge. Uvodeći i ovu uslugu u svoju ponudu, pored Intesa Mobi usluge i sad već “starog” online plaćanja, ova banka je lider inovacije na tržištu. Inovacije koja će nam omogućiti najbrži i najefikasniji način plaćanja bez redova i gubljena dragocenog vremena.

6yka.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno