Biznis

Philips televizori izuzetno tanki 4K UHD OLED

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sve što treba da znate o modeima televizorima firme Philips iz 2018 godine možete pročitati u narednom tekstu.

Philips Ambilight. Prenesite emocije izvan ekrana.

Philips Ambilight filmove i igre pretvara u prožimajući doživljaj.  Muzika će imati vlastiti svjetlosni šou. Ekran će izgledati veći nego što je. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje na zaslonu emitiraju na zidove i u prostoriju, u stvarnom vremenu. Dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje. Još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti svoj televizor.

Philips OLED TV. Takav osjećaj daje realističnost.

Uz Philips OLED televizor svaka scena ima impresivno realističan dojam.
Pojedinačni pikseli mogu se prigušiti ili isključiti, pružajući dublje crne nijanse, živopisne boje i nevjerojatan kontrast. Čak i detalji u sjeni i istaknuti dijelovi precizno se reproduciraju. Dobivate i širi kut gledanja zahvaljujući procesoru firme Philips te predivno uglađene pokrete.

HDR Perfect. Doista kinematografska boja, dubina i dimenzija

High Dynamic Range Perfect pruža osjetilni doživljaj koji obuhvaća originalno bogatstvo i živopisnost sadržaja. Uživajte u svjetlijim istaknutim nijansama, vrhunskom kontrastu i živopisnim bojama, baš onako kako je to redatelj zamislio.

Ugrađeni Google pomoćnik. Sadržaj i još toga kada to zatražite.

Glasom upravljajte Android TV uređajem firme Philips. Želite igrati igru, gledati Netflix ili pronaći sadržaj i aplikacije u trgovini Google Play? Samo to recite televizoru.
Možete i davati naredbe svim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Google pomoćnik, što znači da možete prigušivati svjetla i postavljati termostat tijekom filmske večeri. Pritom ne morate ustati s kauča.

Web-trgovina Google Play i galerija aplikacija firme Philips.

Više sadržaja koji će vam se svidjeti. Prijeđite granicu tradicionalnog televizijskog emitiranja uz Google Play Store i Philips App Gallery. Uživajte u nepresušnom izvoru filmova, televizijskih emisija, muzike, aplikacija i igara na internetu. Više sadržaja koji će vam se svidjeti.

Philips P5 Engine. Bez obzira na izvor, uvijek dobivate savršenstvo.

P5 Perfect Picture Engine firme Philips pruža sliku briljantnu poput sadržaja koje volite.
Detalji imaju zamjetno veću dubinu. Boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj. Pokreti su tako uglađeni da nikada nećete izgubiti loptu iz vida, bez obzira na to koliko brzo leti.

Certificirani UHD Premium. Užitak gledanja.

Certifikat za Ultra HD Premium kod OLED televizora firme Philips garantuje nevjerojatno realističnu 4K UHD sliku za sadržaj koji volite. Očarat će vas veća svjetlina i kontrast, kao i šira paleta boja koja pruža milione suptilnih nijansi. HDR sadržaj koji gledate oživjet će uz realističniju dubinu i detalje.

Dodajte više sadržaja uz 16 GB proširive memorije.

16 GB proširive memorije znači da ćete imati dovoljno prostora za spremanje svih sadržaja koje volite i instaliranje dodatnih aplikacija.

DTS HD Premium Sound. Duboki basovi i kristalno čisti dijalozi.

DTS HD Premium Suite omogućuje najnapredniju obradu zvuka za bolji zvuk iz zvučnika.
Budući da je sačuvana čistoća originalnog sadržaja, uživat ćete u prožimajućem zvuku, dubokom basu i kristalno čistim dijalozima bez ikakvih promjena u glasnoći, rezanju signala ili izobličenju.

Tehnologija Triple Ring firme Philips. Moćna učinkovitost.

Uz poboljšanu tehnologiju Triple Ring firme Philips pomicanje zvučnika u niskotoncima još je snažnije. Više pomicanja znači snažniji zvuk – tako ćete uživati u snažnijem zvuku čak i iz televizora tvrtke Philips tankog dizajna.

Cijene i dobavljivost Philips televizora možete pogledati na sljedećem linku:
https://www.procomp.ba/263-philips-televizori

Preuzeto sa informatičkog portala o tehnologiji ProComp



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno