Zabava

„Petominutne priče o ljubimcima“, osamnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

„Petominutne priče o ljubimcima“, osamnaesta knjiga kolekcije je na kioscima- Nova knjiga iz Disneyjeve kolekcije Petominutnih priča donosi nam priče o ljubimcima, pet novih avantura Disneyjevih junaka i njihovih ljubimaca. Mnoga djeca odrastaju uz kućne ljubimce ili mnogo žele da ih imaju. Ljubimci pomažu djeci da razvijaju osjećaj brige o drugome, suosjećajnost, komunikaciju. Uče se odgovornosti, disciplini, ali se uz ljubimce osjećaju bezbrižno.

Kada imaju kućnog ljubimca djeca uz njega dobivaju i određene obaveze. Svaki ljubimac mora da jede, da boravi napolju, da se igra… Uz zadatke koje imaju prema ljubimcu djeca postaju odgovorna.

Maženje i interakcija sa ljubimcima smanjuje napetost, jer djeca razgovaraju sa ljubimcima, maze ih, a sve to ima veoma opuštajući utjecaj na djecu. Uz sve to djeca imaju nezaboravne uspomene na djetinjstvo.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem