Nogomet

Petog juna Sindikat profesionalnih fudbalera BiH proglašava najboljih 11 igrača Premijer lige -„Kristalnih 11“

Boris Pavić na glasanju za Kristalnih 11
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Petog juna Sindikat profesionalnih fudbalera BiH proglašava najboljih 11 igrača Premijer lige -„Kristalnih 11“ – Ove godine, po uzoru na sindikate/unije igrača u svijetu, i Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH organizovao je izbor najboljih 11 igrača BH Telecom Premijer lige za sezonu 2016/17, pod nazivom „Kristalnih 11“. Izbor će se održati 05. juna 2017.godine u hotelu Hills na Ilidži.

U izboru „Kristalnih 11“ učestvovali su, odnosno birali, igrači i treneri 12 klubova Premijer Lige BiH.

Prije nekoliko dana ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH obišla je posljednji klub, učesnik BH Telecom PL za sezonu 2016/2017, te time završila ciklus glasanja za izbor koji se, u ovakvom konceptu, održava u našoj zemlji.

Igrači i treneri svih 12 klubova BH Telecom PL imali su mogućnost da glasaju za:

– tim od 11 najboljih igrača BH Telecom Premijer lige BiH
-najboljeg mladog igrača BH Telecom Pl (U-21)
-najboljeg igrača BiH
-najboljeg trenera
-najboljeg fudbalskog/nogometnog sudiju BH Telecom PL

-Čast i veliko zadovoljstvo nam je bilo obići svih 12 klubova i omogućiti samim igračima da biraju ove kategorije. Ovo je način da promovišemo naše igrače i bosanskohercegovački fudbal na jedan malo ljepšti način, nego je to svakodnevna slika sa terena. Svi nagrađeni će biti gosti gala večeri. 05. juna 2017.godine koja će se održati u Hotelu Hills u Sarajevu – Ilidža, sa početkom u 19:30 sati.

Na gala večeri očekujemo mnoga imena koja su obilježila bosanskohercegovački fudbal posljednjih 20 godina, naš reprezentativni tim predvođen selektorom Baždarevićem, mnoge goste iz svijeta fudbala i veliki broj medija koji će popratiti ovaj izbor, a koji se po prvi put, na ovakav način, održava u našoj zemlji.

Mi iz Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH, želimo da nagradimo trud igrača na terenu, njihovu kolegijalnost i da ih i na ovaj način malo aktiviramo mimo fudbalskih/nogometnih terena. Vidimo se 05.juna u Sarajevu-, kažu iz Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH.

Igrači NK Čelik glasali su 09.maja za tim od najboljih 11 igrača, najboljeg mladog igrača, najboljeg igrača BiH, najboljeg trenera i najboljeg fudbalskog sudiju, sa kojeg vam nudimo nekoliko fotografija.

E.Imamović/Foto Sindikat profesionalnih fudbalera BiH

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno