Ostali sportovi

Pet medalja za Ha Se Karate Do

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa kluba Ha Se Karate Do u sastavu: Bošnjak Nermin, Hodžić Denis, Lišić Kenan, Kulalić Ismail, Bašić Kenan i Ferhatović Ajla nastupila je u Brodu 04.10.2015.godine na pozivnom turniru na kojem je učešće uzelo 18 karate klubova i 350 takmičara iz BiH i inostranstva.

Na ovom turniru osvojili smo ukupno 5 medalja i to 2 zlatne, jednu srebrenu i dvije bronzane. Zlatnu medalju osvojili su Lišić Kenan i Hodžić Denis u borbama pojedinačno srebrenu medalju osvojio je Bošnjak Nermin dok su bronzanu medalju takođe u borbama pojedinačno osvojili Ferhatović Ajla i Bašić Kenan.

Ovo je bila još jedna provjera naših takmičara i takmičarki pred odlazak na evropsko prvenstvo i svjetski kup u Istanbul 22.do 26. oktobra ove godine. Svi članovi ekipe imali su veoma dobre nastupe i potvrdili su dobru formu. Do polaska na put ostaju jos samo taktičko tehničke pripreme koje će se odvijati u sali našeg kluba a zbog eventualnih povreda otkazani su nastupi na svim pozivnim turnirima.

S poštovanjem, PRESS SLUŽBA KLUBA HA SE KARATE DO



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno