Ostali sportovi

Pet medalja za Ha Se Karate Do

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa kluba Ha Se Karate Do u sastavu Drino Eman, Smriko Enver, Lišić Kenan, Kulalić Ismail i Murga Selena nastupila je u Doboju 26.09.2015.godine na 10. Internacionalnom karate kupu VILA KUP 2015.godine. U konkurenciji 15 karate klubova i 240 takmičara osvojili smo ukupno 5 medalja i to 3 zlatne, jednu srebrenu i jednu bronzanu.

Zlatnu medalju osvojili su Lišić Kenan i Kulalić Ismail u borbama pojedinačno te Drino Eman u katama pojedinačno, srebrenu medalju osvojio je Smriko Enver u katama pojedinačno dok je bronzanu medalju takođe u katama pojedinačno osvojila Murga Selena.

Ovo je bila još jedna provjera naših takmičara i takmičarki pred odlazak na evropsko prvenstvo i svjetski kup u Istanbulu u oktobru ove godine. Svi članovi ekipe imali su veoma dobre nastupe i potvrdili su dobru formu. S poštovanjem, PRESS SLUŽBA KLUBA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno