Ljudi

Pet godina uspješne televizijske karijere Zerine Patković

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pet godina uspješne televizijske karijere Zerine Patković – Voditeljica O Kanala Zerina Patković danas proslavlja mali jubilej – pet godina uspješne, kontinuirane televizijske karijere. Počela je angažmanom u RTV Slon u Tuzli 2015. godine, a njen prvi radni zadatak bio je intervju sa popularnim crnogorskim pjevačem Sergejem Ćetkovićem.

“Imala sam ogromnu tremu i strah. Kako bi ublažio tu neugodnu situaciju, moj tadašnji urednik, Dino Durmić, prišao je Ćetkoviću i rekao mu o čemu se radi. Ćetković se tada nasmijao i rekao: “Ništa ne brini. Imam ja vremena, možemo ponavljati koliko god bude potrebno”.

Ta njegova velikodušnost i ljudskost me baš oduševila i svaki put kada čujem njegovu pjesmu sjetim se njegove ljudske veličine“, priča Zerina Patković.

Zerina je od marta 2015. do augusta 2018. godine radila kao urednica i voditeljica zabavno-revijalnog programa na tuzlanskoj televiziji. Ekipi O Kanala pridružila se 01. augusta 2018.  godine.

“U poređenju sa novinarima i voditeljima koji iza sebe imaju 15, 20 ili 25 godina karijere, svjesna sam da je mojih pet godina malo. Ali, ako uzmete u obzir da je meni tek 26 godina života, smatram da je to veliki uspjeh. Ponosna sam na sebe. Ponosna na činjenicu da sam svojim trudom, učenjem i odricanjem svega, sama sve postigla. Na današnji dan, sebi ću zaželjeti još mnogo uspješnih godina i projekata”, zaključila je naša Zerina.

Zerini čestitamo, a vama preporučujemo da je i dalje gledate u emisiji Pula dana.

O KANAL



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno