Zabava

Sabrina Čizmo predstavila spot za pjesmu “Voljela sam gada”

Sabrina Čizmo predstavila spot za pjesmu “Voljela sam gada” – Pjevačica Sabrina Čizmo, lijepa Zeničanka koja živi i radi u Švicarskoj, objavila je novu pjesmu i spot, koji će označiti novo poglavlje u njenoj karijeri, a za koju muzički znalci predviđaju veliki uspjeh.

Singl „Voljela sam gada“ Čizmo je uradila sa jednim od najboljih i najtraženijih bh. autora Amilom Lojom, koji potpisuje muziku, tekst i aranžman. Video za pjesmu je sniman u Švicarskoj pod rediteljskom palicom odličnog Harisa Dubice.

Odabir ovakvog vrhunskog tima, koji iza sebe ima nebrojene hitove i nagrađivane spotove, zasigurno da može samo rezultirati novim muzičkim hitom. Pjevačica koju mnogi već vide na samom vrhu bh. estrade posjeduje sve kvalitete jedne istinske zvijezde – savršen jedinstven glas i izgled koji ostavlja bez daha.

– Drago mi je da je nakon mnogo uloženog truda i rada moja pjesma stigla do publike. Moj tim i ja dali smo sve od sebe da napravimo pjesmu koja ima kvalitet zvuka, ali i slike, a na slušateljima je da procijene da li smo uspjeli u namjeri. Nadam se da će pjesma naći put do srca publike i da će uspjeti da dobije njihove simpatije- kazala je povodom premijere Sabrina.

Pjesmu i spot „Voljela sam gada“ možete poslušati i pogledati ovdje:

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem