Ljudi

Pero Gudelj u novom braku, oženio Zeničanku Ružu Marinković

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pero Gudelj u novom braku, oženio Zeničanku Ružu Marinković – Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovo se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marinković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj, piše magazin AURA. Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za Njemačku.

ruza-pero-gudelj2Jučer (14.11.) je sletjela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu, iće i veselje, slavilo se do zore.

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Sve što je tražila, udovoljio joj je i poručuo joj “Sretno ti bilo”. Njegova nova izabranica je od Pere mlađa desetak godina, piše  portal. I ona ima jedan brak iza sebe, ali se iskazala kao sjajna i pažljiva majka i baka. Nakon što je djecu izvela na pravi put, posvetila se sebi.

Uporedo sa ljubavnim životom, cvjeta i Perin biznis. Uskoro on pokreće izgradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu, te u još nekoliko gradova u BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno