Oglasi

Pepco narednih dana otvara devet prodavnica u BiH, evo na kojim lokacijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pepco, maloprodajni lanac koji nudi odjeću za porodicu i proizvode za domaćinstvo, objavio je datume službenog otvaranja svojih poslovnica u nekim gradovima u BiH.

Prve poslovnice Pepca u BiH bit će otvoreno 14. septembra u Sarajevu na dvije lokacije: u TC Intershop, na adresi Kolodvorska 12 i trgovačkom centru West Gate na zapadnom ulazu u grad.

U Mostaru će Pepco imati dvije poslovnice. Prva će se otvoriti 19. septembra u trgovačkom centru Plaza dok će druga mostarska poslovnica biti otvorena 22. u Mepas Mallu.

Pepco će u Livnu otvoriti 19. septembra u Splitskoj ulici b.b. dok će 22. septembra službeno biti otvorena poslovnica u Gallery Mallu u Čitluku, prenosi Grude online.

Dalje, 26. septembra Pepco će biti otvoren u Gradačcu i Lukavcu, a od 29. septembra i u Kaknju.

Pepco je jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Evropi, sa više od 3.300 prodavnica u 18 zemalja.

Pepco trenutno zapošljava više od 29.000 osoba širom Evrope i pruža im obuku kako bi unaprijedili svoj doprinos poslovanju i razvili svoje dugoročne karijere, uz fleksibilne radne modele i beneficije za zaposlene.

– Naša ponuda je osmišljena tako da našim kupcima pružimo najbolje moguće opcije za kupovinu i najlakši pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, da bismo odjenuli cijele porodice te ukrasili i opremili njihove domove. Veliko interesovanje vlada na svim tržištima na kojima smo prisutni – poput Hrvatske i Slovenije, gdje naše prodavnice postoje od 2017. godine ili Srbije gdje smo od 2020. godine otvorili više od stotinu prodavnica. Jednako pozitivan prijem očekujemo i na bh. tržištu – izjavio je nedavno Aleksandr Cikaidze, direktor maloprodaje Pepca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno