Rekreacija

PD Tajan – Upoznajmo planinu Tajan

PD Tajan
PD Tajan
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PD Tajan Upoznajmo planinu Tajan – U sklopu tradicionalne Društvene manifestacije „Upoznajmo planinu Tajan u četiri godišnja doba“ proteklog vikenda održan je posljednji četvrti „jesenji planinarski pohod“. Da bi manifestacija bila interesantnija Društvo se opredjelilo za izlet odlaskom na kakanjsko izletište Ponijeri i pohodom na planinu Tajan 12892m/nv.

Da je ovo bilo iznenađenje za sve učesnike ove manifestacije je dokaz do sada največi broj od 200 učesnika. Izlaskom na vrh Tajan učesnici PD Tajan  su uživali u lijepom vremenu, šarenilu i ljepoti šume koja daje jesenjska idila sa vrha Tajan gdje se vidik pružao po cijeloj BiH.

Po završetku manifestacije PD Tajan je dodijelilo nagradu „Tajanovo srce“ za petnaest učesnika koji su ove godine ispoštovali sva četiri pohoda.

Ovom prilikom donator manifestacije ArcelorMittal Zenica je poklonio najmlađem, najstarijem, najbrojnijoj porodici, te pobjednicima u sportskim takmičenjima, skok u dalj za mušakarce i žene, te bacanje kamena sa ramena, skokom u dalj i natezanju konopca prigodne poklone i nagrade.

Pohodu su se odazvali građani Zenice, te planinarska društva Željezara, Tvrtkovac, Poštar, Čolan, Vedro, uposlenici kompanije Arcelor Mittal, a čast smo imali i prisustvo na pohodu generalnog direktora gosp.  Bidžu Naira koji se sa svojom prodicom družio cijeli dan sa učesnicima manifestacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno