Info

PawGuard- aplikacija za brigu o ljubimcima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PawGuard je besplatna, sveobuhvatna aplikacija za upravljanje kućnim ljubimcima posvećena poboljšanju dobrobiti vašeg ljubimca.

Dizajnirana za posvećene vlasnike kućnih ljubimaca, PawGuard pojednostavljuje brigu o ljubimcima, omogućavajući vam da se fokusirate na ljubav umjesto na logistiku. Sada dostupna na engleskom, bosanskom, hrvatskom, španskom .

To je savršen alat za raznovrsne vlasnike kućnih ljubimaca.

Ključne karakteristike:

Praćenje zdravlja: Bez napora zabilježite vakcinacije, medicinsku historiju i vitalne podatke o zdravlju. Priložite fotografije ili dokumente za detaljan zdravstveni profil.
Upravljanje terminima: Zakazujte i nadgledajte posjete veterinaru, frizeru i terapijskim sesijama. Sinhronizujte s vašim kalendarom za podsjetnike.
Planovi hranjenja i brige: Prilagodite rasporede hranjenja i dnevne rutine njege, osiguravajući da se potrebe vašeg ljubimca konzistentno zadovoljavaju.
Pregled događaja: Pratite važne datume i rasporede termina vašeg ljubimca na jednom mjestu.

PawGuard pretvara kvalitetno vrijeme sa vašim ljubimcima u iskustvo bez stresa, podržano uvjerenjem da su njihovo zdravlje i sreća dobro upravljani.

Aplikacija je trenutno dostupna za iOS uređaje, a uskoro će biti dostupna i za Android. U skorije vrijeme očekujte mnoštvo mnogih opcija, a samo jedna od njih je: praćenje šetnje životinje kao i vas (broj pređenih kilometara (koraka), putanja kretanja…

Web: https://pawguard.app/
AppStore: https://apps.apple.com/us/app/pawguard-pet-care-simplified/id6475370732?platform=iphone



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno