Nogomet

Pavić zadovoljan žrijebom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika danas (nedjelja) sa Zlatibora idu u Novi Pazar, a onda u ponedjeljak za Zenicu. Trener Čelika Boris Pavić je za SportSport.ba kazao nešto više o protivnicima u narednoj sezoni.

“Željeli smo sljedeću sezonu otvoriti domaćom utakmicom i možemo kazati da smo zadovoljni ždrijebom, iako nam dolazi jedna ekipa, koja je uz nas bila hit prošle polusezone, koja je zaista odlično vođena. Oni su ostavili sve igrače na okupu, kvalitetom nadogradili igrački kadar, a fizički su izuzetno poletna ekipa. Ipak na Bilinom polju uz nadam se i povratak Robijaša, koje i ovom prilikom pozivam da budu uz nas jer smo mi uz njihovu podršku favoriti kod kuće protiv bilo koje ekipe. Ozbiljni smo, momci su veoma pozitivnog stava, ja vjerujem u njih i nadam se da ćemo zajedno uz odgovorne koje vode brigu o nama biti jedna pozitivna i dobra sportska priča u narednoj sezoni”, kazao je Pavić.

Podsjetimo žrijebom je odlučeno da Čelik u prvom kolu na domaćem terenu dočekuje ekipu tuzlanske Slobode.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno