Biznis

Parfemi EDP od 30 ml – DAVID WALKER – Do kraja mjeseca u ponudi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Parfemi EDP od 30 ml | DAVID WALKER PARFIMERIJE | Do kraja mjeseca u ponudi

Cijena po komadu > 15 KM <

Bočice parfema standardnog pakovanja od 50ml mogu biti nezgodne kada je u pitanju pakiranje za odmor, vašu torbu ,automobil. Sjajan način da se riješi ovaj problem je kupovina i pakovanje manjeg pakovanja Vašeg omiljenog parfema.

David Walker „Parfemi od 30ml“ idealni su za putovanja i neće zauzeti previše prostora u koferima i torbama. Vaše omiljene parefeme od 30 ml pronađite u David Walker parfimerijama.

Mirisi od 30ml dostupni su za muškarce i žene i dolaze u visokoj kvaliteri EDP (eau de parfum) sa kojom ćete sigurno biti izuzetno zadovoljni.

Parfeme od 30ml kao i ostale artikle iza naše ponude možete pronaći u našim poslovnicama u Sarajevu i Zenici, a isto tako kompletan asortiman možete naručiti na našoj internet stranici www.davidwalker.ba sa dostavom na kućnu adresu.

Vaša parfimerija „David Walker Fragrances“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno