Zenica

Panel diskusija “PrihvaTi me” Dječiji parlament – srijeda 19. decembar u 18h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Panel diskusija “PrihvaTi me” Dječiji parlament – srijeda 19. decembar u 18h – Zašto su parlamentarci ponos grada? Zašto su oni, koji mijenjaju, kako svoj mikrosvijet, tako i okolinu u kojoj žive? Zašto su oni najljepše zlato našeg grada i zašto baš oni tjeraju oblake, smog i prašinu iznad naših zgrada?

Jer su borci.

Dođi i ti u srijedu, 19. decembra u 18:00h i budite dio boljeg sutra i divnog danas na panel diskusiji “PrihvaTI me” naših parlamentaraca.

Budi i ti tog dana na adresi Maršala Tita 22. I mijenjaj se. Budi promjena. Jer teme o kojim pričaju ne ostavljaju ravnodušnim.

Ovu, još jednu u nizu aktivnosti, organizovali su i sami kreirali članovi Dječijeg parlamenta. Tri teme koje će obraditi u sklopu panel diskusije su: Ja i osjećaji, Ja i vršnjaci, Ja i roditelji. Naši panelisti su Elmin Marevac, Ana Marija Jurić i Imran Telalović. Moderatorica panel diskusije je Ilma Agičević.

Svi su dobrodošli. Bez izuzetka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno