Info

Pane Škrbić kod ambasadorice Bugarske: Boyko Borisov nominovan za “Evropsku ličnost godine”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pane Škrbić kod ambasadorice Bugarske: Boyko Borisov nominovan za “Evropsku ličnost godine” – Danas je ambasorica R Bugarske Nj.E. Avgustina Cvetkova Karabaševa u Amba-sadi Bugarske u Sarajevu primila predsjednika Uprave i generanog direktora Evropske nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih evropskih menadžera i ličnosti.

Škrbić je ambasadoricu Bugarske upoznao sa aktivnostima i protkolom odnosno pripremama za 38. Ceremoniju dodjele prestižne evropske nagrade ,,Evropski najmenadžer i ličnost godine’’ koja će se 6. jula održati u Sarajevu uz učešće predstavnika dvadesetak zemalja Evrope i svijeta. Takođe, Škrbić je upoznao ambasadoricu Karabašev da je za pretsižnu nagradu ,,Evropska ličost godine’’ nominovan premijer Bugarske Boyko Borisov.

Ambasadorica Karabašev je pak Škrbića obavijestila da je premijer Borisov sa radošću prihvatio prisustvo Ceremoniji u Sarajevu, uz pratnju oko tridesetak bugarskih novinara i medija, te više privrednika i menadžera koji su spremni na saradnju i zajednička ulaganja sa kompanijama i ljudima iz biznisa Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana.

– Premijer Borisov veoma cijeni ,,Međunarodne sarajevske privredne susrete’’ u organizaciji Nezavisne agencije iz Bosne i Hercegovine kao mjesto susretanja i konkretnog dogovaranja saradnje zemlja i privrednika regiona i visoko cijeni da je ranije ovu nagradu u Sarajevu primio bivši predsjednik Bugarske Rosen Plevneliev – istakla je ambasaorica Karaba-ševa na sastanku sa Panetom Škrbićem.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno