Košarka

Pandža: Želimo okupiti mlade bh. košarkaše

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Josip Pandža, šef struke OKK Čelik neumorno radi sa timom kako bi Zeničani što spremnije dočekali sezonu. Za portal Bhbasket govorio je u o trenutnoj situaciji, kao i ciljevima kluba:

“Mi smo u trenažnom procesu već mjesec dana. Radimo sa mlađim igračima koji imaju ugovor sa našim klubom, a isključivi cilj je poboljšanje individualnih karakteristika igrača što ne uspijevamo stići u toku regularnog dijela sezone. Napravili smo sjajan rezultat prošle sezone i ostala je velika žal što to nije bilo uz prisustvo publike.

Nadam se da će bar neki dio publike biti s nama u narednoj sezoni. Cilj kluba je oko Božovića, koji je igrački i ljudski temelj kluba. Želimo okupiti veliki broj mladih bh. igrača koji će dobiti priliku da igraju, a klubu pomoći u ostvarivanju rezultatskih ambicija. Čelik treba biti rezultatski stabilan bh.prvoligaš prepoznatljiv po velikom radu, i davanju prilike mladim bh. igračima”, izjavio je Pandža.

Pod vodstvom mladog bh. trenera, Zeničani nakon nekoliko sušnih godine prošle sezone bili najprijatnije, izborivši plasman u završnicu prvenstva BiH.

N.S.
bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno