Zabava

“Paklene ulice 7” u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Avio-kompanija Etihad, nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata i Universal Pictures juče su predstavili luksuzni avion Paklene ulice 777 (model Boeing 777) na internacionalnom aerodromu Los Anđelesa.
Glumac i producent Vin Diesel bio je prisutan kad je Etihadov let 171 stigao iz Abu Dabija kako bi započeo globalnu konferenciju za novinare i svjetsku premijeru „Paklenih ulica 7“.

U čast franšize, Paklene ulice 777 će letjeti na direktnoj liniji od Abu Dabija do Los Anđelesa, koju je Etihad otvorio u junu 2014. Ova avio kompanija je takođe sponzor svjetske premijere „Paklenih ulica 7“ koja će se održati u Los Anđelesu 1. aprila.

Film “PAKLENE ULICE 7“ (FAST&FURIOUS 7) će u našoj zemlji biti premijerno biti prikazan 1. aprila u kino dvoranama MULTIPLEXA CINEMA CITY SARAJEVO i MULTIPLEXA EKRAN ZENCIA.
Od 2. aprila, ovaj napeti akcioni triler stiže i na redovne kino repertoare.

Sad su Ujedinjeni Arapski Emirati ponudili da se u mitologiju serijala uključe i zapanjujuće lokacije i elementi, Abu Dabi je postao jedna od ključnih lokacija gdje se snimao 7. nastavak. Tokom dvije sedmice snimanja u aprilu 2014, ekipa je boravila na lokacijama izvan Abu Dabija u pustinji Liva, kao i u centru grada, u džamiji šeika Zajeda, holetu Palas, na stazi formule 1 „Jas Marina“ i u Etihad kulama. S obzirom na fenomenalni izgled Abu Dabija, snimci iz vazduha su bili obavezni.

„Etihad je jedna od avio-kompanija koja se najbrže razvija i koja dosta ulaže u inovacije,“ kaže Piter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad aviokompanije. „Drago nam je što sarađujemo sa Universalom, organizacijom koja dijeli naš duh inovacije i promjena u svijetu zabave i što smo predstavili naš novi, brendirani Boing 777 u duhu podrške franšizi ‘Paklenih ulica’ i filmu ‘Paklene ulice 7’, koji ima premijeru slijedećeg mjeseca i prikazuje dom naše avio-kompanije, Abu Dabi.“

„Kad smo počeli snimanje filma ‘Paklene ulice’ 2000, da ste mi rekli da ćemo jednog dana imati naš logo na ogromnom avionu, rekao bih vam da ste ludi,“ kaže producent Nil H. Moric. „Čast nam je što je Etihad naš partner na ovom veoma ličnom filmu i zahvaljujemo se ljudima Ujedinjenih Arapskih Emirata na ljubaznosti i gostoprimstvu koje su nam pokazali tokom trajanja snimanja.“

Fotografije sa ovog dešavanja možete pronaći na sajtu upimedia.com.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno