Ljudi

Oženio se zenički atletičar Abedin Mujezinović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oženio se zenički atletičar Abedin Mujezinović – U nedjelju, 25.10. o „ludi kamen“ spotaknulo se i srce našeg atletskog dijamanta, Abedina Mujezinovića, koji se u mirne životne vode odlučio usidriti sklapanjem braka sa svojom izabranicom Almedinom Osmanbašić, sada već sretnom gospođom Mujezinović.

Nakon ceremonije vjenčanja u gradskom matičnom uredu, svadbeno veselje priređeno je u „Cabaret club-u“, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije. Romantično raspoloženje, kojim je odisala proslava krune ljubavi ovo dvoje mladih ljudi, ni najmanje nije uspjela pokvariti primjena propisanih antikorona mjera, kao i za tu priliku prilagođen broj zvanica. Baš naprotiv, iskrena radost rodbine i prijatelja koji su se okupili da podrže Abedina i Almedinu u njihovim bračnim zavjetima, u srcima mladenaca zauvijek će ostati kao nezaboravno lijepo sjećanje na početak predanosti zajedničkom životu.

Oduševljeni profesionalnim uslugama, ali nadasve brižnim domaćinskim pristupom braće Petrović u organizaciji svadbenog veselja, mladenci su iskoristili ovu priliku da im se od srca zahvale i preporuče ih drugima uz veliko povjerenje potvrđeno njihovim iskustvom.

Podsjećanja radi, Zeničanin Abedin je prvi atleta u povijesti BiH, koji je u našu zemlju donio medalju s Mediteranskih igara održanih u Španiji, osvojivši bronzu 2018. godine, godinu dana nakon što je proglašen balkanskim prvakom u takmičenjima u dvorani i na otvorenom, a ove godine preuzeo je i titulu državnog prvaka BiH i balkanskog viceprvaka na utrci na 800 metara.

S iskrenim nadama da će lijepa Almedina, kao posebna inspiracija, snaga i motiv u Abedinovom životu, uticati na nastavak nizanja velikih uspjeha u njegovoj sportskoj karijeri na ponos Zenice i BiH, želimo im dugovječan brak, ispunjen ljubavlju, obostranim razumijevanjem i svakom životnom blagodati.

TEKST: CABARET CLUB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno