Rukomet

Oženio se kapiten RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukovodstvo Čelika na čelu sa predsjednikom Panetom Škrbićem prisustvovalo svadbi i svečanom činu vjenčanja Mevludina Čehajića i Lejle Bašić.

Kapiten i golman RK Čelik Zenica Mevludin Čehajić, koji je kako stručnjaci kažu jedan od najboljih rukometnih golmana u našoj državi, vjenčao se u Kaknju sa njegovom izabranicom Lejlom Bašić, sada Čehajić.

Svadbi je prisustvalo oko 150 zvanica, pijatelja i rodbine Čehajić i Bašić, a između ostalih i rukovodstvo RK Čelik, na čelu sa predsjednikom Kluba Panetom Škrbićem,  trenerom Ljubomirom Mikijem  Filipovićem i direktorom Kluba  Kenanom Merdanovićem. U ime klupskih igrača svadbi i svečanom činu vjenčanja prisustvovao je i Admir Bjelopoljak. Svi oni su Mevludinu i Lejli poželjeli sretan, lijep, ugodan i uspješan  brak i zajednički život, a mladencima su uručeni i prikladni darovi.

U Rukomeni klub Čelik i od ostalh saigrača, članova Kluba i navijača RK Čelika širom zemlje i šire,  kapitenu Čehajiću neprestalno stižu česitke povdom njegovog vjenčanja.

Hvala svima na čestitkama i poklonima! Uvijek je divno, a sada posebno biti član velikog RK Čelika! – poručuje Mevludin Čehajić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno