Biznis

Ovogodišnji Innovation challenge počinje u kompaniji Klas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovogodišnji Innovation challenge počinje u kompaniji Klas – Nakon Innovation challenge takmičenja u kompanijama Vispak i AS Jelah, kompanije AS grupacije nastavljaju rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove. Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha, ovog puta kompanija Klas d.d. Sarajevo za vas ima novi izazov.

Klas d.d. Sarajevo  u saradnji sa Munja Inkubatorom i najvećom info platformom za mlade u BiH – Hocu.ba ima za zadatak da okupi mlade inovatore od 18 do 25 godina koji mogu ponuditi rješenja za određene izazove iz različitih aspekata djelovanja.

„ Velika nam je čast da 2019. godinu počinjemo sa ovim projektom koji je izvrsna prilika da uključimo mlade inovatore i ponudimo im da svojim idejama doprinesu kako ličnom, tako i razvoju naše kompanije. Stručni tim mentora biće na raspolaganju tokom cijelog procesa takmičenja uključujući period od odabira finalista pa do samog finalnog takmičenja. Pred inovatorima stoje dva stvarna poslovna izazova, a njihove ideje očekujemo s nestrpljenjem. Cilj ovog takmičenja je da određenim izazovima motivišemo mlade te da ih uključimo u aktivno djelovanje razvoja bh. privrede, shodno ekonomskom, marketinškom, tehnološkom ili nekom drugom segmentu zanimanja. Također, želimo povezati fakultete te promovisati prednost saradnje istih jer u samom procesu poslovnog angažmana, saradnja kolega iz različitih procesa je ključ uspješnog poslovanja.“ – ističe Boris Brković, direktor kompanije Klas.

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo takmičenje pravi izbor za vas.

Vaš zadatak je da okupite tim od tri osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Prijave i slanje rješenja možete vrštiti do 15.3.2019. do 00:00 h.

Nakon toga slijedi finale 21. i 22.3. u kompaniji Klas u Sarajevu gdje će osam odabranih timova usmeno prezentovati svoje ideje.

Tri najbolja rješenja poslovnih slučajeva kompanija Klas d.d. Sarajevo nagrađuje novčanim nagradama u vrijednosti od:

1.mjesto – 1500 KM

2.mjesto – 1000 KM

3.mjesto – 500 KM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno