Ostali sportovi

Ovog vikenda u Zenici Državno prvenstvo u stonom tenisu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog vikenda u Zenici Državno prvenstvo u stonom tenisu – U gradskoj Areni “Husejin Smajlović” ovog vikenda, 09. i 10. marta 2019.godine, biće odigrano Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine u stonom tenisu za seniore i seniorke, a organizator je Stonoteniski klub „Mladost“ iz Zenice.

Prvenstvo je otvorenog tipa tako da se prijaviti mogu svi igrači i igračice koje imaju državljanstvo naše zemlje. Državno prvenstvo se igra u kategorijama seniori i seniorke /pojedinačno i parovi, te mješoviti parovi.

Takmičenje počinje u subotu kada je predviđeno i svečano otvorenje u 10 sati. U nedjelju su na rasporedu završni mečevi, te borba za medalje.

Očekuje se mnogo dobrih i neizvjesnih mečeva, a domaćin je obezbjedio sve uslove da takmičenje u sjajnoj zeničkoj Areni bude organizovano na vrhunskom nivou.

Igra se na novim stolovima i ostalom novom stonoteniskom opremom. Pored 8 stolova u velikoj dvorani, na raspolaganju će biti i 5 stolova na spratu, za zagrijavanje ili trening, saopštili su iz organizacije prvenstva.

Takmičenje će se odvijati pod motom “Sportom protiv droge”.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno