Ostali sportovi

Ovog vikenda teniski turnir “Poli Cup” u organizaciji TK “Čelik”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub “Čelik” Zenica i ove godine organizuje svoj tradicionalni turnir za juniore i juniorke do 14 godina “POLI CUP”. Turnir je iz kalendara Teniskog saveza Bosne i Hercegovine, a do sada broji 60 prijavljenih učesnika koji se takmiče za ulazak među osam najboljih u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu. Najboljih osam će učestvovati na Masters turniru po kalendaru Teniskog saveza BiH.

Turnir počinje u subotu 02.9.2023. godine s početkom u 9 sati, na teniskim terenima na Kamberovića polju. Mečevi će se igrati cijelu subotu i nedjelju. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže i podrže mlade igrače i igračice iz našeg grada i države.

“POLI CUP” je jedan od nekoliko turnira koje Teniski klub “Čelik” organizuje na državnom i međunarodnom nivou. Sam klub postoji 70 godina i ima mnoge predstavnike u takmičenjima godinama unazad.

Aktivnosti Teniskog kluba “Čelik”, trenažni proces i takmičenja, možete pratiti na Facebook stranici i Instagram stranici kluba.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno