Ostali sportovi

Ovog vikenda Državno dvoransko prvenstvo u atletici na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog vikenda Državno dvoransko prvenstvo u atletici na Kamberovića polju – Ovog vikenda u Zenici će se održati dvoransko Državno prvenstvo u atletici. Na prvenstvu će nastupiti 19 klubova sa 235 takmičara, javili su iz AK Zenica. Takmičenje počinje u subotu 24.februara 2018.godine u 11,30 sati na natkrivenom dijelu staze, ispod tribina, stadiona na Kamberovića polju.

Na rasporedu su discipline 60 metara, 60 metara sa preponama (subota), skok u dalj i troskok (nedjelja) u svim uzrasnim kategorijama (cicibani/ke, pioniri/ke, dječaci-djevojčice, ml. juniori/ke, juniori/ke, seniori/ke). Predsjednik Organizacionog odbora je Nedžad Heco, direktor Aziz Kevelj, tehnička organizacija Zdenko Mileusnić, sudije iz Zbora atletskih sudija ZDK, vrhovni sudija Ognjen Kolar (skokovi) i Nihad Mahmić (trčanja), komesar takmičenja Islam Đugum.

Prvenstvo se završava u nedjelju, 25.februara 2018.godine.

E.Imamović; Foto arhiva

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno