Info

OVE ZIME SVE JE NEOBIČNO: Meteorolozi objavili kakvo vrijeme nas očekuje do kraja februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedna fronta prema raspoloživim sinoptičkim materijalima mogla bi zahvatiti našu zemlju od petka (23.02.).

Pretežno sunčano preovladavat će u petak. Za dane vikenda uz povećanje naoblake moguća je i slaba kiša u centralnim područjima i na istoku Bosne i Hercegovine, navedeno je u novoj prognozi FHMZ BiH.

Od ponedjeljka izgledno je stabilno razdoblje sa nešto višim temperaturama zraka od uobičajnih za ovo doba godine. Jutarnji mrazevi očekuju se na višim nadmorskim visinama. U kotlinama i duž riječnih tokova moguća je magla.

Minimalne temperature zraka varirat će između 0°C i 6°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 8°C. Najviše dnevne temperature u Bosni između 10°C i 16°C, na jugu zemlje do 18°C.

Jedna fronta prema raspoloživim sinoptičkim materijalima mogla bi zahvatiti našu zemlju od petka (23.02.).

Nestabilno vrijeme sa padavinama koje bi na jugu mogle biti intenzivnije zadržat će se u dane vikenda (24. i 25.02.) kao i početkom naredne sedmice, navodi se u prognozi koju je objavio FHMZ BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno